Dombosch bouw keert terug naar Oss

June 21, 2017

Dombosch Bouw zit per 1 september van dit jaar met de hoofdvestiging in Oss. 35 jaar geleden ging het bedrijf van Oss naar Raamsdonksveer, maar nu keert het bouwbedrijf terug naar Oss, waar het zich op Danenhoef vestigt. Sinds acht jaar was er al een tweede vestiging van Dombosch Bouw in Oss.

 

Dombosch (ver)bouwt vooral sportcomplexen, scholen en monumenten. In Oss en omgeving was het verantwoordelijk voor de nieuwe look van bijvoorbeeld La Colline, museum Jan Cunen en het clubhuis van Top. 
 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon