Culinaire tour Her & Der Oss start 25 juni

June 22, 2017

Ine Kocken is geboren en getogen in Oss en woont er met veel plezier. Acht jaar woonde ze in Spanje en daar maakte ze kennis met het succesvolle Her & Der. Een concept waarbij bezoekers een tocht maken langs diverse horecagelegenheden. Kocken wil met Her & Der Oss gasten tijdens koopzondag laten genieten van een verrassende, gezellige en culinaire tour tussen de deelnemende horecagelegenheden in het centrum van Oss.

 

De eerste editie vindt plaats op 25 juni. Daarna volgen de overige koopzondagen. Aanmelden hoeft niet. "Her & Der begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Er zijn al elf horecagelegenheden die meedoen en die zijn allen erg enthousiast. We richten ons op Ossenaren die lekker willen eten en drinken en op deze manier kennis kunnen maken met locaties waar ze misschien nog nooit zijn geweest. Maar ook voor mensen buiten Oss die onze stad bezoeken. Er is hier gewoon veel te zien en te beleven."

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon