Ballonfestival 'Oss Maasland in the Air'

June 23, 2017

Altijd al eens een ballonvaart willen meemaken? Kom dan op zaterdag 26 augustus naar het Ballonfestival 'Oss Maasland in the Air' bij Bierbrouwerij Oijen en stap in een van de ruim tien luchtballonnen. Neem uw familie, vrienden, medewerkers of relaties mee de lucht in. Aan het einde van de vaart wordt u teruggebracht naar de bierbrouwerij. Ook 'aan de grond' hoeft niemand zich te vervelen. De Bierbrouwerij maakt het compleet met muziek, hapjes, drankjes en muziek.

 

Een ballonvaart van anderhalf uur kost 210 euro per persoon er is ruimte voor 4, 8, 10 en 16 personen per ballon. Vanaf 16.30 uur bent u welkom bij Bierbrouwerij Oijen aan de Oijense Bovendijk 61. Geniet van een hapje en drankje tot aan het moment van opstijgen om 18.30 uur. Niet de lucht in? Schrijf u dan in voor de uitgebreide barbecue. De kosten hiervan bedragen 18,50 euro per persoon, exclusief drankjes.

 

Goed doel
De organisatie van het evenement is in handen van Rotaryclub Oss-Maasland. Met uw deelname steunt u Stichting Leergeld Maas en Leygraaf, regio Oss. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen. Zij richten zich met name op het voorkomen van leerachterstanden in het voortgezet onderwijs. Bijvoorbeeld door het aanschaffen van laptops. die hen helpen bij het implementeren van eigentijdse leermethoden. Hoe meer mensen deelnemen aan het event, des te hoger de financiële bijdrage voor dit initiatief. Kijk voor meer informatie op de website www.stichtingleergeldmaasenleijgraaf.nl.

 

Meer informatie en aanmelden
Bekijk de website www.ballonfestivaloss.nl voor meer informatie over dit evenement. Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@ballonfestivaloss.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon