Tien jaar Ruwaard Midzomerfestijn

June 24, 2017

Het Ruwaard Midzomerfestijn is het jaarlijkse feest van Ruwaardbewoners voor Ruwaardbewoners. Dit jaar staat de tiende editie op het programma. Daarom is het extra groot feest in het Elzenhoekpark achter de kinderboerderij.

 

Tijdens het Midzomerfestijn is het de bedoeling om alle bewoners, van jong tot oud en van alle achtergronden en culturen, samen te laten komen om elkaar te ontmoeten. De start is op zaterdag 1 juli om 13.00 uur met de opening van het evenement. Vier fietsteams gaan van start voor hun sponsoracties. Ook de kinderen komen deze middag volop aan hun trekken met twintig activiteiten waar ze gratis aan deel kunnen nemen. Daarnaast zijn er diverse optredens van Knuffelolifant Rokkie, Jelle de goochelaar en kun je in een tent naar een verhaal gaan luisteren. Wel even de gratis strippenkaart ophalen tijdens het evenement.

 

Preuvenement
Na deze kindermiddag is het tijd voor het preuvenement, met daarbij hapjes van zestien verschillende nationaliteiten. Deze mag je met de strippenkaart gratis komen proeven. Er zijn optredens met zang en dans van onder andere een Cambodjaanse dansgroep, het wereldvrouwenkoor en een buikdanseres. Na het preuvenement is er een foute party met medewerking van zanger Brian Voet en DJ Brian. Om 24.00 uur is er een vuurwerkshow. Een dag later is er een brunch, waaraan iedereen voor 1,50 euro deel kan nemen. Aansluitend kan iedereen zich vermaken op de hobby- en promotiemarkt en kinderrommelmarkt. Er is onder andere een roofvogeldemonstratie te zien en een zweefvliegtuig. Ook een percussiegroep is van de partij.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon