Startende ondernemers 'MijnDroomwinkel' bekend!

Werkplaats Stadshart Oss biedt startende ondernemers een unieke kans hun droom van een winkel waar te maken. Veertien startende ondernemers leverden twaalf plannen in voor de vier beschikbare winkelpanden in het centrum.

 

De beoordelingscommissie van mijndroomwinkel.nl heeft haar keuze gemaakt en de vier beschikbare panden toegewezen aan vijf starters. Jack van Lieshout, centrummanager: "Het was voor de commissie een lastige opgave om uit de ingediende plannen een goede keuze te maken omdat de plannen nauwelijks voor elkaar onder deden. Maar uiteindelijk hebben we de keuze op vijf startende winkeliers laten vallen voor de vier panden". 

 

Volgens de commissie is er sprake van vernieuwende winkelconcepten die een aanvulling vormen op het winkelaanbod in Oss. Dit zijn de startende ondernemingen:

 

1. Misceaup van Collinda van der Putten en Remco van Eck; zij bieden vintage items, letterborden en andere schatten. Items die je wil zien, ruiken, voelen en beleven.

 

2. Speciaalbierwinkel De Bierhoeder van Willem-Jan van der Heijden; hier ligt de focus op speciaalbier uit diverse landen. "Ik brouw zelf ook bier en wil dit ook aan de mensen laten zien en proeven gecombineerd met borrelhapjes", aldus de kersverse ondernemer. 

 

3. Pavo Styling van Anouk Böhmer; een bruisende winkel vol dynamiek en beleving. Ik wil mensen inspireren hun spullen een tweede leven te geven, door deze op te knappen of door er een nieuwe functie aan te geven.

 

4. Loesalike van Loes de Ruiter; een sieradenwinkel met sieraden die door haar zelf worden vervaardigd. Uniek en persoonlijk. 

 

5. De Mozaïektafel van Elsbeth Fokker; "Ik maak mozaïek en verkoop op exposities en ik merk dat ik liever toegepast werk maak, dus in overleg met de klant. Ik bied ook workshops aan."

 

Ondersteuning
Werkplaats Stadshart Oss ondersteunt de starters op allerlei terreinen. Allereerst met de lage huurkosten, maar ook met kennis en contacten voor bijvoorbeeld de formulering van een businessplan of bij de marketingcommunicatie. Werkplaats Stadshart Oss verwacht dat het ook bijdraagt aan nieuwe verdienmodellen en nieuwe winkelconcepten in het Osse centrum.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon