Vliegen voor weinig

De zomervakantie komt eraan en dan is het voor veel Nederlanders weer tijd om er lekker op uit te gaan. De laatste jaren zijn vliegtickets flink in prijs gedaald vanwege de vele low cost airlines. Maar hoe vind je nou zo'n vliegticket voor een prikkie? Hieronder wat tips:

 

Google Flights
Wanneer je in Google Flights je bestemming en data invoert, heb je binnen twee seconden een rij aan vliegtickets in beeld. David Elliott van Ticketspy.nl zweert hierbij. 

 

Boek niet te vroeg
Verre vluchten kun je het beste tot twee maanden voor vertrek boeken. Daarna schieten de prijzen vaak omhoog. Boek je te vroeg heb je kans dat je mooie deals misloopt. 

 

Aanbiedingen op dinsdag?
Het is een fabel dat je op dinsdag goedkoper kunt vliegen. Dagen waarop je wel de hoofdprijs betaald zijn feestdagen zoals Kerst of met Chinees Nieuwjaar naar China. Ook op momenten dat je je vakantiegeld ontvangt schieten de prijzen vaak omhoog. 

 

Vliegen vanuit een ander land
Bekijk ook eens de mogelijkheden om te vliegen vanuit Duitsland of België. Hier kunnen de prijzen ook vaak enorm verschillen. Sites zoals Skyscanner kun je aanpassen aan het land van waaruit je wilt vliegen.

 

Mobiel boeken duurder
Boek je tickets vooral op je PC of laptop. Tickets die geboekt worden via een smartphone komen vaak duurder uit. De oorzaak hiervan is nog een raadsel. Mogelijk vanwege ander software. 

 

 

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Road2Travel Producties

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon