Muze Misse wederom geslaagd

Gisteren was het Jan Cunen park wederom het toneel van Muze Misse. Een feest wat in elf jaar tijd is uitgegroeid tot een begrip in Oss. Met een andere opzet dan voorgaande jaren kun je zeggen dat ook dit keer iedereen weer genoten heeft. 'Muze Misse blijft toch een soort reünie van Ossenaren die elkaar 'vruuger' tegenkwamen in de Papillon, De Zaak, De Lollipop en Hei & Ikke', aldus bezoekster Helma. 'Zij hebben inmiddels kinderen en ook die komen mee'. Een mengeling van de oude en nieuwe generatie dus die heel mooi samen een feestje kunnen bouwen. Iedereen genoot zichtbaar. Heel mooi dit jaar waren de kleine concerten in Museum Jan Cunen. Een geslaagde manier om een andere doelgroep in het museum te krijgen. Wellicht zou dit voor het museum een terugkerend evenement kunnen worden door het jaar heen. Zanger/rapper Ali Bi mocht het spits afbijten en dat was een goede keuze van de organisatie. Het publiek was er al massaal op afgekomen. De dames van O'G3NE lieten hun prachtige stemmen horen, al had het volume daar iets meer omhoog gekund. Zulke nachtegaaltjes wil je gewoon keihard horen. Danny Vera riep op tot meer liefde naar elkaar toe. 'Koop wat krentenbollen en deel ze uit, met wat liefde', aldus de zanger. Het feest eindigde met Nederlands trots; De Staat. En bij de eerste klanken ging het publiek al massaal los. De biertjes vlogen even door de lucht maar daarna ging iedereen een uur lang uit z'n dank. Toch wel de enige band die het publiek écht wist los te krijgen. Hopelijk kunnen we nog jaren genieten van Muze Misse in het park, maar ze moeten oppassen dat ze niet groter gaan groeien, want dan raak je het lokale karakter kwijt. Dit feest is van ons en dat moeten we koesteren. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon