Bijzondere locatievideo Brabant Zorg

July 13, 2017

Sinds deze week heeft de Wellen haar eigen locatievideo. Deze video geeft een bijzondere kijk in het leven op De Wellen. Er komen bewoners en hun familie aan het woord, maar ook medewerkers vertellen hoe zij De Wellen ervaren. Een bijzondere video met bijzondere mensen. 

 

Gastvrij en tolerant. Dat zijn de sleutelwoorden van woonzorgcentrum De Wellen. Met een open sfeer die past bij Oss. Ouderen met lichamelijke beperkingen of dementie vinden er een sociale en veilige woonomgeving. Maar ook voor ouderen die aangewezen zijn op intensieve zorg of die juist zelfstandig en beschut willen wonen, blinkt De Wellen uit in mogelijkheden. Daarnaast heeft de Wellen een woongroep voor Islamitische ouderen en zijn ze onderscheiden met de 'Roze Loper', een woonzorgcentrum dat aandacht besteed aan homoseksuele ouderen. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon