30e Zomermarkt Overlangel

July 15, 2017

Overlangel zal zondag 16 juli weer worden overspoeld met koopjesjagers tijdens de jaarlijkse tweedehands goederenmarkt die bekend staat als de grootste buitenmarkt van Noord Brabant. Centrale plek is de Brink waar ook kinderattracties staan opgesteld, een terras is ingericht en blaaskapel ’t KON optreedt.

 

De markt wordt georganiseerd door de Stichting Zomerfeesten Overlangel, voortgekomen uit vertegenwoordigers van voetbalvereniging O.K.S.V., korfbalvereniging T.O.G. en carnavalsvereniging De Nachtgravers. Bijna alle inwoners van Overlangel; Neerloon en Keent zijn betrokken bij de organisatie of uitvoering. Velen staan met een kraam voor hun huis of op de inrit. De entree bedraagt € 3. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon