Fatality festival zorgt voor onrust

July 23, 2017

Gister vond het hardstyle festival 'Fatality' plaats op de Geffense Plas. Niet alleen de directe omgeving maar zelfs in Macharen stonden ze mee te 'dansen'. Het festival was al negatief in het nieuws vanwege de 'bomenkap' die de organisatie volgens omwonenden hebben veroorzaakt, maar de reacties op internet vanwege de herrie zijn niet mis. 


De een vind het herrie en de ander kan er compleet op los gaan: hardstyle. Muziekstijlen zijn er in alle soorten en maten en dus ook voor iedereen wat wils. Dat evenementen overlast kunnen veroorzaken is bekend. Maar dat geldt ook voor buurtfeesten, borrels en BBQ's. . Evenementen zorgen niet alleen voor vermaak voor oud en jong, maar het heeft ook een regio functie. Mensen van buitenaf komen hierheen, en wanneer ze hier zijn investeren ze in de lokale economie. Maar moeten we nou bij elk evenement of festival gaan klagen over muziekoverlast? In de Eikenboomgaard klagen bewoners ook over overlast tijdens de Kermis. Als je al deze mensen hun zin gaat geven, dan is Oss straks een groot natuurgebied. Geen muziek of feest meer te bekennen. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon