Oss Innoveert: dien je plan in

September 11, 2017

In mei 2016 startte ‘Oss Innoveert’, een initiatief van de gemeente Oss. Oss Innoveert roept mensen op die een plan hebben om de zorg voor elkaar, de sociale contacten en leefbaarheid in wijk of buurt of de professionele zorg te verbeteren.

 

Resultaat na één jaar: 27 uitgewerkte plannen, die van start zijn gegaan. Van gemeente Oss kregen zij ondersteuning en een startinvestering. Nieuwsgierig naar deze initiatieven? Bekijk het overzicht.

 

Heb jij een plan?

Wethouder Van de Ven: “Oss Innoveert heeft zijn kracht bewezen. Ik ben trots op wat inwoners en organisaties voor elkaar krijgen. Bijzonder om te zien hoeveel mensen lef tonen en aanpakken. En het houdt gelukkig nog niet op! Tot 1 november 2017 zijn plannen welkom.

 

Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of waar je goed in bent: iedereen met een goed idee kan een plan indienen. Heb je een plan? Of ken jij iemand met een plan? Dien dit dan vóór 1 november 2017 in via www.oss.nl/ossinnoveert.

 

Oss Innoveert: kinderen in armoede

En er is meer goed nieuws! Oss Innoveert roept ook mensen met plannen op om kinderen in armoede te helpen. Ook deze plannen maken kans op ondersteuning en een startinvestering. Denk daarbij aan activiteiten en/of producten over bijvoorbeeld:

-     het kunnen bieden van ontwikkelkansen;

-     verbeteren van de leefsituatie;

-     wat kinderen in armoede nodig hebben in hun vrije tijd of voor school;

-     meedoen aan sport, cultuur of sociale activiteiten.

 

Heb jij een plan om kinderen in armoede te helpen? Dien dit dan vóór 1 november 2017 in via de website van Oss Innoveert. Of stuur deze mail door naar diegene waarvan jij weet dat Oss Innoveert ondersteunend kan zijn.

 

 

Vragen of meer weten?

Bekijk de website van Oss Innoveert. Heb je een idee, maar twijfel je of het past binnen ‘Oss Innoveert’? Neem dan contact op met ossinnoveert@oss.nl. Voor vragen kun je ook via 14 0412 contact opnemen met:

 

-     Leontien van Hassel of Ilona Meuwissen (Welzijn en Zorg);

-     Cathy van Doorn of Sille Dohmen (Kinderen in Armoede).

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon