Raad stemt Ja! Bieb en Cultuurhuis naar centrum

September 21, 2017

De gemeenteraad stemde vanavond massaal voor op het besluit om het cultuurhuis in het centrum te vestigen. De SP stemde als enige partij tegen. Zij hadden liever meerdere opties besproken. 

 

De verhuizing van de bibliotheek was een veelbesproken onderwerp binnen Oss. Het belang van het UIThuis is om de huiskamer van Oss te creëren waarbij Ossenaren daar zonder drempel terecht kunnen om te zitten, te ontmoeten, te lezen of om gewoon even het huis uit te zijn. Vooral voor mensen die graag de deur uit zouden willen, maar geen geld hebben om een bakkie koffie in de horeca te drinken is zo'n cultuurhuis een ideale plek. De bibliotheek is overigens al lang geen plek meer om alleen maar een boek te lenen. Je kunt er (gratis)  terecht om er diverse kranten te lezen, om te werken of om lekker even te ontmoeten. De financiën van dit plan zullen in december worden besproken.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon