Opening R44 winkel

October 5, 2017

Op 1 september jl. opende wethouder Kees van Geffen feestelijk R44 Leer- Werkbedrijf aan de Rossinistraat 44 in Oss. De unieke producten die hier gecreëerd, gerepareerd en hergebruikt worden, zijn vanaf vrijdag 29 september verkrijgbaar in de R44 winkel aan het Walplein 8 in het Osse stadshart. Hier zijn o.a. PossT cadeau-artikelen met een Osse knipoog verkrijgbaar!

 

Vrijdag 13 oktober om 12.00 uur zal onze eigen centrummanager Jack van Lieshout de R44 pop-up store officieel openen.  
  
Over Stichting R44 Leer-werkbedrijf
R44 ondersteunt mensen, die om verschillende redenen geconfronteerd worden met een afstand tot de arbeidsmarkt, door middel van leer- werkprojecten en met behulp van bedrijven die deelnemen in de stichting. R44 biedt diverse disciplines aan, zoals bouw en hout, fiets- en computerreparatie, diverse kantoorfuncties en creatieve activiteiten, zodat mensen kunnen ervaren waar ze affiniteit mee hebben, waar hun talenten liggen. Ook werken we aan vitaliteit. De bedoeling is deze groep mensen daarmee (weer) kansrijk te maken voor de arbeidsmarkt en succesvol te begeleiden en bemiddelen naar een duurzame baan.

 

Foto: Rachelle Suppers

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon