Jeugd bakt pannenkoeken voor de Zonnebloem

October 15, 2017

Op 14 oktober kwamen de kinderen van jeugdwerk Over d’n Dam samen met de gasten van de Zonnebloem Ravenstein e.o. bijeen in Onder d’n Plag. Deze dag stond in het teken van jongeren en gasten van de Zonnebloem bij elkaar brengen.

 

Jeugdwerk Over d’n Dam (Dennenburg-Deursen-Demen-Dieden) verzorgde samen met vrijwilligers van de Zonnebloem een pannenkoekenlunch. De pannenkoeken werden geserveerd door de kinderen. Wanneer alle gasten waren voorzien van een pannenkoek, was het tijd voor de kinderen om deze te verorberen. Na het eten was er tijd voor een spelenkermis, georganiseerd door het jeugdwerk. Men kon ook gebruik maken van de huifkar die door de mooie omgeving naar melkveebedrijf Fam. Vissers ging. De dag werd helemaal compleet gemaakt omdat er ook nog een kalfje is geboren. 

 

De middag werd afgesloten met een loterij voor de kinderen, waarna ze allemaal een bedankje en een kleurplaat kregen voor de kleurenwedstrijd van de Zonnnebloem.

 

De gasten van de Zonnebloem hebben enorm genoten van deze middag. Er werd samen met de jeugd gegeten, gespeeld, geknutseld en een ritje in de huifkar gemaakt.

 

Deze dag werd mogelijk gemaakt door Onder d’n Plag, Jeugdwerk DDDD, Koopmans, Tefal, Plus Herpen, Donato’s  gewoon bijzonder, fruitbedrijf Bernard van Huisseling, melkveebedrijf fam. Vissers, scouting Ravenstein en Gerda van Orsouw.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon