Open dag Trendyspeelgoed.nl

October 20, 2017

TrendySpeelgoed.nl houdt zondag 29 oktober een Open Dag. Die dag is het mogelijk een kijkje achter de schermen te nemen op het adres van kantoor en magazijn aan de Scheldestraat 4c in Oss.

 

Vorig jaar konden we het winkelend publiek nog bedienen vanuit onze fysieke winkel aan de Kerkstraat", aldus Debbie Spelt. "Veel mensen vinden het leuk om inspiratie op te doen en de allernieuwste spellen en speelgoed te bekijken en die gelegenheid bieden we dus nu tijdens de Open Dag. Daarnaast zullen we leuke spelletjes en workshops organiseren voor de kinderen, die zijn natuurlijk ook van harte welkom."

 

Halloween
"De Open Dag is vlak voor Halloween, dus we zouden het superleuk vinden als de kinderen verkleed komen. Daarmee kunnen ze weer punten verdienen, net zoals met het inleveren van de ingekleurde kleurplaat en het meedoen aan de activiteiten op die dag. Bij de uitgang mag je dan grabbelen en aan het Rad van Fortuin draaien voor mooie prijzen, dus het is echt een leuk en actief uitje voor het hele gezin."

 

Aanmelden
De Open Dag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Om iedereen genoeg ruimte en aandacht te kunnen geven, is het wel belangrijk dat mensen even laten weten of ze komen. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@trendyspeelgoed.nl waarin je aangeeft met hoeveel volwassenen en kinderen je komt. De koffie staat klaar.

 

Meer informatie is verkrijgbaar via telefoonnummer (0412) 64 75 55.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon