Modelbouw vereniging De Wissel bestaat 40 jaar

October 21, 2017

In 1977 zijn een paar mensen met interesse voor modeltreinen bij elkaar gekomen en hebben toen Modelbouwvereniging DE WISSEL opgericht. Dat betekent dus dat Modelbouwvereniging DE WISSEL dit jaar haar 40e verjaardag mag vieren.


Natuurlijk is iedereen van harte welkom om te komen kijken wat we gebouwd hebben en wat onze leden uit eigen collectie willen laten zien op de open dag, maar vraag ook gerust naar de achtergronden. Er worden net als vorig jaar mini-workshops gehouden. De vereniging is ook nog hard op zoek naar nieuwe leden. 


Viert u deze verjaardag met ons mee? Dan maken we samen een feestje van onze open dag. De Open Dag is dit jaar op zondag 5 november tussen 10.00 en 17.00 uur. U kunt ons vinden achter de bibliotheek in Oss, de ingang van Theater Marag.
ENTREE IS GRATIS

Informatie over de OPEN DAG en de vereniging kunt u vinden op onze website www.mbvdewissel.com, maar natuurlijk kunnen we u telefonisch te woord staan via het nummer 0413-250173 van onze secretaris. Bij geen gehoor kunt u ook informatie opvragen op het mailadres opendag@mbvdewissel.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon