Marij van den Boom komt met muzikaal cabaretprogramma

October 27, 2017

De in Megen woonachtige Theatermaakster Marij van den Boom komt met een muzikaal cabaretprogramma vol humor, met ontroering maar vooral een feest van herkenning. Wat een leuke vrouw is het!

 

Marij van den Boom (1 mei 1970) besloot na twee jaar kleinkunstacademie in Amsterdam zich op het conservatorium in Hilversum te specialiseren in zang, lichte muziek (jazz). Aangezien ze ook graag wilde blijven acteren,  speelde ze tijdens haar studie in grote musicals als “West Side Story” voor het Theaterplan van het Zuiden en “My Fair Lady” voor Joop van de Ende.

 

Marij geeft ook zanglessen en workshops. Ook is ze verbonden aan de theaterschool ‘Textpierement, waar ze groepen begeleidt. Samen met haar goed vriendin Inge Witsiers heeft ze een geheel eigen workshop ontwikkeld; Zing Jezelf, waarin zangtechniek en aandacht voor jezelf leidt tot een hele mooie en pure manier van zingen en van ‘jezelf laten horen.’ In 2012 kwam daar ook het Zang Atelier bij. Samen zingen, met grotere groepen waarin deze twee elementen wederom gecombineerd worden.

 

Marij is geen zangeres die acteert, ze is geen actrice die zingt, ze verenigt beiden volstrekt evenwichtig. Ze voelt zich helemaal thuis op het podium en is als geen ander in staat een relatie aan te gaan met het publiek. Ze weet helemaal in de huid van een rol te kruipen, maar ze is en blijft Marij!

 

De try-out van de voorstelling 'Wrijving' is op 3 november in De Artist en op 25 november in Theater De Lievekamp. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon