Oss doet mee met 'EET met je hart'.

October 29, 2017

Oss doet mee aan de landelijke campagne EET Met je Hart. Wethouder Annemieke van de Ven geeft maandag 30 oktober, om 14 uur in De Werkplaats, Peperstraat 12 in Oss, het startsein voor de Osse activiteiten.

EET met je Hart
Oss doet van 1 november tot 17 december mee aan de landelijke campagne EET Met je Hart. Dat is een campagne tegen eenzaamheid bij kwetsbare ouderen. Zes weken lang vragen 23 restaurants in Oss hun bezoek 1 euro extra te geven voor Eet met je Hart. Daarmee organiseert Stichting Met je hart ontmoetingen voor Osse ouderen om nieuwe vriendschappen te sluiten en weer betrokken te raken bij de maatschappij. De opbrengsten in Oss worden gebruikt voor Osse ouderen: Lokaal voor lokaal. Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans en Maaike Widdershoven zetten zich in als ambassadeurs.

 

Deze restaurants in Oss doen mee
Amici d'Italia, Brownies & Downies Oss, Caffé Corretto, Cityhotel restaurant La Couronne en Brasserie De Serre, Brasserie La Colline, Délifrance Oss, het Franse Bakkertje, het Friethuys, Grillkamer de Bodega, H32, 't Hof in de Houtstraat, restaurant de Kapel, Het Lokaal Oss, hotel/restauarant  De Naaldhof, De Nieuwe Wereld, Miens Eethuis, Pannenkoekhuis de Oude Maas, restaurant Pardon, De Rooij Peper, Taverna Da Silva, Da Tommaso, Voorafentoe, De Winkel.

 

Meer informatie
Wil je meer informatie over de restaurantcampagne 'EET met je hart' en over het werk van stichting Met je Hart? Neem dan contact op met Carin van Maanen via e-mail carin@metjehart.nl of kijk op www.metjehart.nl of op Facebook 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon