Gerald van Grunsven wil naar Tokyo in 2020

October 30, 2017

Topsporter Gerald van Grunsven heeft een droom, en dat is meedoen aan de Paralympische Spelen van Tokyo in 2020. Sinds 2014 speelt hij tafeltennis van uit de rolstoel en reist hij de hele wereld over om zoveel mogelijk toernooien te spelen om te zorgen dat hij in de top 12 van de wereldranglijst komt.

 

Hij traint vijf dagen per week, twee keer per dag op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Om zoveel mogelijk punten te behalen moet jij dus grote toernooien spelen. En al deze toernooien en de reizen er naar toe moet hij zelf bekostigen. En om dit te kunnen blijven doen kunnen mensen en bedrijven hem sponsoren. 

 

Meer informatie over Gerald en om te doneren kun je naar zijn website: http://www.geraldvangrunsven.nl  

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon