ZLTO Oss komt met "Stoere Boeren aan tafel" kalender

November 1, 2017

Op 16 december 2017 vind in Oss dé Boerenkerstroute plaats. Vier agrarische bedrijven in kerstsfeer zetten op zaterdag 16 december van 13.00 tot 18.00 uur hun staldeuren voor je open. Je kunt o.a. kennis maken met lokale ondernemers, bedrijven bezichtigen, er is een indoor kerstmarkt, een knutselactiviteit voor de kinderen enz. Dus kom en ervaar het platteland! Ontdek de oorsprong van voedsel.

 

Tijdens deze Boerenkerstroute lanceert de ZLTO een "Stoere Boer aan tafel" kalender. Twaalf jonge, lokale stoere boeren op hun mooist op de foto gezet. De toekomstige generatie voedselproducenten verdienen onze aandacht. Dagelijks zorgen zij voor ons voedsel! Zij werken vol passie en toewijding met hun vee en op het land.

 

De 12 trotse boeren zijn varkenshouder Robert uit Oss, Luuk uit Lithoijen, konijnenhouder Jacq uit Vinkel, melkveehouders Maurice uit Oss, Jorrit uit Herpen, Bram uit Berghem, Cees uit Vinkel, Stan uit Oijen, shiitake kweker Nick uit Teeffelen, Jurian uit Geffen, loonwerker Math uit Oss en de gebroeders Maarten en Erwin uit Macharen.

 

De kalender is te bestellen voor € 7,50 en een gedeelte van de opbrengst gaat naar een goed doel. Deze kalender is vanaf NU te reserveren via zltoossdenbosch@zlto.nl en op te halen tijdens de Boerenkerstroute. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Road2Travel Producties

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon