Lithse Revu komt met 'Hotel Wittewel'

November 3, 2017

De Lithse Revu komt in de maand november met de voorstelling 'Hotel Wittewel'. Een hotel met bijzondere, spraakmakende gasten, een hoop slappe klets en humor zoals men dat van de Lithse Revu gewend is.

 

De leden zorgen het hele jaar door zelf voor de verhalen en inspiratie die ze in het dagelijks leven tegen komen. Al deze verhalen vormen dan de inspiratiebron voor de schrijversgroep. Al meer dan 30 jaar is de Lithse Revu een begrip in Lith en omgeving. 

 

De voorstellingen worden opgevoerd in gemeenschapshuis De Hoeve in Lith. De data zijn vrijdag 24 en zaterdag 25 november om 20.30 uur en zondag 26 november om 14.00 uur. Tickets kosten 10 euro per stuk en is online te bestellen via www.lithserevu.nl. De kaarten zijn ook elke dinsdag- en donderdagavond tussen 20.30 uur en 22.00 uur te koop bij gemeenschapshuis De Hoeve in Lith.  

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon