Onderwijs en bedrijfsleven smelten swingend samen bij Lions Nieuwjaarsconcert

November 8, 2017

Een lustrum voor de Lions Club Oss en ROC de Leijgraaf want voor het vijfde jaar werken ze samen bij het traditionele Nieuwjaarsconcert van de Lions Club Oss. Op vrijdag 12 januari 2018 start om 20.15 uur het concert in de aula van de ROC De Leijgraaf in Oss. Dit keer mogen de bezoekers genieten van optredens van de finalisten van Guts and Glory, de talentenjacht van De Lievekamp, de Osse zangeres Nikenia en Loïs Lane. De gehele avond wordt begeleid door eXpats Big Showband. De presentatie is in handen van jong aanstormend talent Sanne van Bergen en Julian Kouters. Het evenement is een voorbeeld van de verbinding tussen onderwijs en het regionale bedrijfsleven. 

 

De organisatie van het Nieuwjaarsconcert is een samenwerking tussen de Lions Club Oss en ROC de Leijgraaf. Niet alleen verzorgen leerlingen het diner voor de VIP-gasten, ook treden zij op als gastheer/gastvrouw, werken ze in de bediening en zijn ze actief in de beveiliging. Natuurlijk steeds onder begeleiding van docenten. Op dinsdag 7 november kregen jonge 3e-jaars koks een masterclass van chef Joost Verhoeven van Cordial. Zij bereidden een tonijn-tartaar crab salade met miso-pasta, koriander en borage.

  

Voorzitter Ton Kemkens van de Lions Club Oss Nieuwjaarscommissie; ”Dit concert is in bijna 30 jaar uitgegroeid tot hét nieuwjaars-evenement van Oss. Onze bezoekers grijpen de gelegenheid aan om onder het genot van een glas champagne en enkele hapjes elkaar de beste wensen voor het zojuist begonnen jaar toe te dichten.

 

Mede dankzij de fantastische samenwerking met ROC De Leijgraaf is het concert levendiger dan ooit. Door de aanwezigheid en inzet van vele leerlingen is een nieuwe dynamiek ontstaan en het enthousiasme waarmee de leerlingen deze rol vervullen, werkt aanstekelijk op onze gasten. Lions Club Oss is dan ook verheugd dat zich ook dit jaar weer tientallen leerlingen bereid hebben verklaard om een actieve bijdrage aan het concert te geven. En deze inzet is door ondernemend Oss niet onbeantwoord gebleven, getuige de bereidwillige ondersteuning van de vele sponsoren. Het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van de Lions Club Oss is een traditie. De opbrengst van het concert ‘Lustrum Lions & Loïs’ gaat naar ‘Slow Care Het Elzeneindhuis’.

 

Deze avond belooft net als voorgaande edities weer een avond te worden waar cultuur, plezier en een goed gesprek hand in hand gaan.

 

Kaarten voor het concert zijn te verkrijgen via lionsconcert@lionsconcert.nl.

Er is een speciale website voor het nieuwjaarsconcert met alle informatie;

www.lionsconcert.nl

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon