Weekend update #10

November 9, 2017

Dit keer eenmalig een andere weekend update dan jullie van ons gewend zijn:

 

Vrijdag 10 november 20.30 uur Groene Engel
Meena Cryle & The Chris Fillmore band

 

Meena Cryle en Chris Fillmore zijn al ruim 20 jaar soulmates met een diepe muzikale connectie, die opwindende eerlijke muziek maken op een manier die vandaag de dag uitzonderlijk is.  Rock ’n roll, blues, soul en gospel worden met passie en plezier gecombineerd. Het resultaat is een frisse eigen vorm van blues die ze met een ongewone passie op het podium brengen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 10 november 10.00 uur Bibliotheek Oss:
Workshop 'muziek maken op schoot'

 

Kinderen houden van muziek en voorlezen. Dat laten ze vaak zien en horen. Samen met uw kind muziek maken en voorlezen schept een speciale band. Deze workshop biedt u de mogelijkheid om samen met uw kind liedjes, spelletjes en versjes te leren die voor het jonge kind geschikt zijn. Er wordt niet alleen gezongen, maar er wordt ook bewogen en gespeeld op instrumentjes.

 

Kom op 10 november naar bibliotheek Oss met je dreumes en/of peuter en maak er samen met ons een vrolijke en leerzame ochtend van! Met muziek, spelletjes en natuurlijk leuke boekjes! Toegang is gratis. Meld je aan via de balie in de bibliotheek of via Sandra van Bruinisse (sbru@nobb.nl)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 11 november 20.15 uur Theater de Lievekamp:

Musical Sweeney Todd

 

In mei 2016 ging in Amsterdam de musical 'Sweeney Todd' in première. Met René van Kooten, Vera Mann en Henk Poort in de cast werd de musical van Stephen Sondheim overladen met lovende reacties van het publiek. En in de media verschenen louter 4- en 5-sterrenrecensies.

Gelukkig heeft de producent besloten om deze succesvolle musical dit seizoen in diverse theaters door te spelen. 'Sweeney Todd' is een theatrale traktatie die het publiek iedere avond zowel laat gruwelen als laat smullen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 11-11 om  20.11 uur Groene Engel:
Elf-Elf bal

 

Deze avond staat in het teken van de onthulling van de 54ste stadsprins. Elk jaar weer de vraag wie de geheimraad gekozen heeft.
Elk jaar zal hij of zij op spectaculaire manier aan het publiek voorgesteld worden. Dit jaar een ontmoeting met de charmante Bond…James Bond
Benieuwd of ook Goldfinger een vinger in de pap heeft gehad... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 11 november 20.00 uur Het Oude Theater:
Railroad Roots - Josh Harty (huisconcert)

 

Al jaren timmert JOSH HARTY vooral als solomuzikant aan de weg. Dit najaar wordt zijn album Holding On in Europa opnieuw uitgebracht, samen met het akoestische Handcrafted.
Written in Music wist het volgende te melden: "Met zijn warme expressieve stem, verwant met het rustieke timbre van Gordon Lightfoot, toont Harty zich een rasechte troubadour in het verhalende oeuvre. Hij is bovendien een niet onverdienstelijk gitarist, beurtelings naar JJ Cale en Mark Knopfler lonkend."

12 euro inclusief en drankje en een hapje, GRATIS parkeren, en evt. vervoer van en naar station. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 12 november 16.00 uur Theater de Lievekamp:
Selamat Makan

 

Er is volop ingetekend voor deze bijzondere voorstelling. Dit heeft er toe geleid dat wij twee uitvoeringen hebben bijgeboekt: op zondag 25 februari en op maandag 2 april (Tweede Paasdag). Er wordt volop kaarten besteld. Ons advies: wacht niet te lang!

Roy en Hedy Grünewald zijn broer en zus. Zij zijn van Indische afkomst én hebben hun roots in de theaterwereld. Zij bedachten een verrassend theaterconcept, waarbij het publiek met verhalen van Roy wordt meegenomen naar Indië en een kijkje krijgt in de naoorlogse Indo-cultuur.

Ondertussen staat Hedy op het podium eten klaar te maken. Geuren vullen de zaal en na afloop van de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd voor een heerlijke, authentieke Indische maaltijd. De voorstelling begint met het verhaal over hoe de Indo is ontstaan in de koloniale tijd. Gevolgd door persoonlijke belevenissen over de aankomst en de tijd in Nederland, waarover met humor wordt verteld. Op het eind vertelt Roy over hun belevenissen tijdens een reis door het huidige Indonesië. Op die manier ontstaat een mooi contrast tussen verleden en heden met als rode draad het Indische eten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 12 november 14.30 K26 centrum Oss:
Opening expositie kinderkunstwerkplaats 

 

Burgemeester Wobine Buijs opent op 12 november om 14.30 uur de expositie ‘Kinderkunstwerkplaats Muzelinck’ bij K26 in Oss.
Tijdens deze feestelijke opening zullen Muzelinck’s talenten Lola Pansier, Rosa Prins (viool) en Oscar Buijs (piano) optreden.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze opening bij te wonen.

 

Muzelinck tilt de Kinderkunstwerkplaats naar een hoger level.
De kinderen die deelnemen aan de Kinderkunstwerkplaats bij Muzelinck mogen van 9 tot 19 november exposeren bij K26. Ze maken zelf de kunstwerken en bepalen mede welke kunstwerken worden tentoongesteld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon