Vier Ossenaren slaan handen in een voor Stichting Hulphond

November 14, 2017

Theatermaker Jan Roosenboom heeft voor zijn poppentheater het verhaal van de Kikkerkoning geschreven inclusief bijpassend liedje. Medio 2018 zal een een mooi boekje over de Kikkerkoning verschijnen. Een schitterend voorleesboekje gebaseerd op de gelijknamige poppentheaterproductie van Jan Roosenboom. Om dit boekje te kunnen maken heeft Jan de samenwerking gezocht met Roy Thijsen, Paul Verschuur en Pietro Lai. 

 

Roy verzorgde de illustraties en vormgeving, Pietro produceerde, Paul maakte de muziek en Jan heeft het verhaal geschreven. De opbrengst van het boekje zal ten goede komen aan de Stichting Hulphond voor kinderen en jongeren. Hulphond Nederland zet Therapie hulphonden in voor kinderen en jongeren met diverse zorgvragen. 

 

Om de productie van De Kikkerkoning te starten, hebben de vier heren uw hulp nodig. Zij zoeken namelijk sponsoren om het boekje realiteit te maken om zo de gehele opbrengst ten goede te laten komen aan Stichting Hulphond.
 
Wil jij sponsor worden? Neem dan contact op met Jan Roosenboom via theaterproductiesroosenboom@gmail.com of 06-59542398 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon