Christel de laat met voorstelling in De Haar in Haren

November 17, 2017

Misschien ken je Christel de Laat van de Jopie Parlevlietshow waarin ze schitterde als Mini, de assistent van Jopie. Of uit Toren C, waarin ze al jaren een vaste gastrol heeft. Ook is ze iedere jaar vier dagen live te volgen via Omroep Brabant in het “Fijnfisjeniecafé” en presenteert ze de zoektocht naar het lekkerste Brabantse worstenbroodje.

 

Materiaal voor haar voorstelling, vijftig jaar lief en leed, heeft ze voldoende. Ze benoemt ongemakken en zet haar leven op komische wijze in de etalage. Is bitterheid in het leven vaak niet de basis voor de lach?

Het is verbazingwekkend hoe ze de interactie met de zaal zoekt en met één blik de hele zaal verovert.

 

In haar eerste show laat Christel samen met haar pianist Dennis van Velthoven zien hoe ze er toch in geslaagd is zich in te passen. Niet gangbaar, niet logisch, soms ongehoord, maar wel verschrikkelijk gezellig en grappig.

 

Christel de Laat: U past niet in ons team. Zaterdag 9 december 2017 in de Haar, Kerkplein 3, 5368 AM Haren. Aanvang 20.00 uur. Kaarten : € 17.50 te bestellen via info@dehaar-haren.nl of telefonisch 0412-462656.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon