Top van de Nederlandse jazz te gast in De Lievekamp

November 21, 2017

Saxofonist Benjamin Herman, pianist Peter Beets, contrabassist Ernst Glerum en drummer Han Bennink. Virtuoze musici die tot de top van de Nederlandse jazz worden gerekend. De vier musici speelden allemaal incidenteel wel met elkaar, maar nog nooit in deze unieke combinatie. Onder de naam ‘The Quartet’ brengt het viertal op vrijdag 24 november een uniek jazzprogramma in De Lievekamp ten gehore; aanvang 20.15 uur.

 

Het viertal schreef jazzgeschiedenis in bands als New Cool Collective en ICP Orchestra en werkten samen met nationale en internationale sterren als Rita Reys en Tony Bennett. Tijdens het concert in De Lievekamp brengen zij een programma ten gehore met composities van Misha Mengelberg afgewisseld met Standards uit ‘The American Songbook’.

 

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor The Quartet (à € 19,50 *) op vrijdag 24 november in de Rabo Zaal, kunnen worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via de website www.lievekamp.nl.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon