Inzameling boodschappen en emballage bonnen voor armoede

December 8, 2017

Zaterdag 9 december vanaf 10.00 uur staat Maureen van Geenen van 'Eten Over, regio Oss' in de EM-TÉ aan het Heschepad om aandacht te vragen voor mensen die in armoede leven. Je kunt deze dag houdbare boodschappen of je emballagebonnen doneren zodat zij die weer kan verdelen onder mensen en gezinnen die het hard nodig hebben. 

 

Dit zijn voornamelijk mensen die tussen wal en schip vallen en om bepaalde redenen geen toegang hebben tot een Voedselbank. Op deze manier probeert zij hen te helpen. Ze heeft op dit moment 25 Kerstpakketten klaar, maar er moeten nog 44 gevuld worden. Dit burgerinitiatief s gestart in 2014. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon