Interactief Tapijt voor Vrede in gemeentehuis Oss

December 12, 2017

Dinsdag 19 december, om 13.00 uur, maakt wethouder Annemieke van de Ven een begin aan het Tapijt voor Vrede in de publieks hal van het gemeentehuis. Zij doet dit samen met kunstenares Marianne van Heeswijk en diverse vrijwilligers. Het Tapijt voor Vrede wordt deze keer gemaakt in de kleuren van de regenboog.

 

Het Tapijt voor Vrede is een kunstwerk waar iedereen aan kan meebouwen. Iedereen die het gemeentehuis bezoekt of daar werkt. Zo gaan we op een gelijkwaardige manier met elkaar in contact. Het Tapijt voor Vrede wordt gemaakt van afgedankte gebruiksvoorwerpen. Marianne van Heeswijk is genomineerd voor de eretitel Ambassadeur van de Verdraagzaamheid 2017 voor haar initiatief Tapijt voor Vrede.

 

Het Tapijt voor Vrede ligt onder de kerstboom in de publiekshal tot vrijdagmiddag 22 december. Tot die tijd kan iedereen meebouwen!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon