Atletiekvereniging Oss '78 organiseert de Herperduincross

December 15, 2017

Op zondag 17 december organiseert Atletiekvereniging Oss ’78 de Herperduincross, de derde van zes wedstrijden van de Geert Peters Crosscompetitie 2017-2018. Deze cross staat bekend om zijn pittige parcours, met serieuze heuvels en los zand. Naast de gebruikelijke afstanden van circa 5 en 10 kilometer, is er ook voor de jongere crossfanaten een wedstrijd over verschillende afstanden.

 

De 5 en de 10 kilometer starten om 10:00 uur. Junioren A starten om 10.00 uur, junioren B, C en D gaan om 11:00 uur van start en de pupillen starten om 11:30 uur. Inschrijven voor de Herperduincross kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd nabij Vakantiepark Herperduin aan de Schaijkseweg 12 in Herpen. Voorinschrijven is dus niet nodig.

 

Na afloop van de wedstrijd worden cadeaubonnen van Hardloop- en wandelspeciaalzaak het LoopCentrum onder de deelnemers verloot. Kosten voor deelname bedragen 5 euro voor senioren en junioren A en B. De jongste crossers betalen 3 euro. De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de Geert Peters Crosscompetitie vind je op www.avoss78.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon