Schrijf een kaart en win een diner voor twee!

January 16, 2018

In een wereld heel lang geleden toen er nog volop handgeschreven kaarten werden verstuurd, leken de mensen aardiger tegen elkaar. Je had geen Social Media waar je continu je eigen mening gebaseerd op je eigen feiten kon plaatsen. En waar je iedereen voor van alles en nog wat uitmaakt 'omdat het toch maar internet is'. 

 

Wat vonden we het leuk om geschreven kaartjes te krijgen van mensen die je lief hebt. Of vanaf je vakantieadres je ouders en oma een kaart sturen hoe het met je gaat en wat voor lekker weer het is. Tegenwoordig feliciteren we iedereen via Facebook en plaatsen we onze foto's op Instagram voor de hele wereld. 

 

Wij geven je 5 + 1 redenen om weer ouderwets een kaart te schrijven en te sturen:

 

1. Elkaar verrassen
Niemand verwacht tegenwoordig nog een handgeschreven kaart. Juist daarom is de verrassing groter als je er toch een krijgt. Een klein gebaar met grote gevolgen. 

 

2. Persoonlijker
Door een handgeschreven kaart te sturen laat je zien dat je ergens tijd en energie in hebt gestoken. En door daar met je eigen hand geschreven een tekst op te zetten, maak je je boodschap zoveel persoonlijker. Er is namelijk niemand anders die dit bericht ziet en het is ook maar voor één persoon bestemd. Dat is met berichten die je via sociale media verstuurt wel anders.

 

3. Een blijvende, tastbare herinnering
Het is natuurlijk aan de ontvanger wat hij of zij met de kaart gaat doen, maar in principe stuur je een blijvende, tastbare herinnering. Een kaart met een mooie tekst of afbeelding kun je ophangen of neerzetten en wanneer je er naar kijkt dan weet je weer even dat je geliefd bent.

 

4. De beste manier om iets goeds te maken
Heb je iets goed te maken, dan hoor je dat natuurlijk face-to-face te doen. Maar soms kan het weleens helpen om je excuses wat kracht bij te zetten en de beste manier om dat te doen is met een handgeschreven kaart. En die moet je dan niet geven maar écht opsturen zodat de persoon die het ontvangt het in de brievenbus zal vinden. Niemand verwacht het meer op deze manier en daarom is het echte leuk.

 

5. Zomaar
En eigenlijk zou je geen echte reden moeten hebben om een kaartje te sturen. Gewoon omdat je wilt laten weten dat je aan iemand denkt moet al voldoende zijn. Dus niet alleen met een verjaardag, met kerst of met een huwelijk maar zomaar, een lief gebaar voor iemand die dat verdient.

 

Win een diner voor twee! 

Iedereen die ons een persoonlijk, handgeschreven kaart stuurt maakt kans op een diner voor twee ergens in onze gemeente. En als je je adres meestuurt, krijg je uiteraard een handgeschreven kaartje van ons terug. De actie loopt t/m 16 februari.
Stuur je kaartje naar onderstaand adres:
412TV

St. Sebastiaanstraat 19
5341 LE Oss

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon