Wijk- en dorpsraden zoeken leden

January 22, 2018

In maart worden weer de nieuwe wijk- en dorpsraadsleden gekozen. Inwoners van de gemeente Oss die lid willen worden van de wijk- of dorpsraad in hun eigen wijk of dorp, kunnen zich hiervoor aanmelden .

 

Waarom wijk- en dorpsraden?

De wijk- en dorpsraden zijn betrokken bij wat er in hun buurten en kernen gebeurt. Iedere raad bestaat uit 7 personen. Ze vragen de bewoners naar hun mening. Ze weten dus precies wat er speelt. Daarmee zijn ze een belangrijk en officieel adviesorgaan van het college van burgemeester en wethouders.

 

Wat doet een wijk- of dorpsraadslid?

Wijk- of dorpsraadsleden benaderen en motiveren mede wijkbewoners om samen ideeën en plannen waar te maken. Ook de gemeente betrekt de wijk- of dorpsraad bij vragen of ontwikkelingen over de leefbaarheid en veiligheid in hun wijk of dorp. Zo worden de wijken en dorpen in de gemeente Oss nóg fijner om te wonen!

 

Aanmelden

Kandidaten kunnen zich aanmelden tot 1 februari. Meer informatie en aanmelden via www.oss.nl/wijkendorpsraden.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon