Presentatie verkiezingsprogramma Groenlinks

January 25, 2018

Op 26 januari 2018 reikt GroenLinks het eerste exemplaar van haar verkiezingsprogramma ‘Energie voor elkaar’ uit aan Sjoerd Roelofs van initiatiefgroep UIThuis. Het aanbieden zal om 14:00 uur plaatsvinden op de plek waar in de toekomst het UIThuis zal komen, voor horecazaak Hoofdstuk 2 in Oss.

 

Belangstellenden zijn van harte welkom.

 

GroenLinks vindt een levendig centrum enorm van belang en is dan ook ongelooflijk blij met het UIThuis als eerste ontvanger: “Initiatiefgroep UIThuis is een groep van inwoners, ondernemers, cultuurinstellingen, kunstenaars en onderwijsinstellingen. UIThuis wordt een fijne ontmoetingsplek die milieuvriendelijk is gebouwd en is daarmee een grote stap om Oss klaar te maken voor de toekomst” aldus lijsttrekker Dolf Warris.

 

Na de uitreiking is er de mogelijkheid om het programma te bekijken en vragen te stellen aan de lijsttrekker over het verkiezingsprogramma. Praktisch 26 januari 2018 om 14:00 voor horecazaak Hoofdstuk 2. Na afloop van de presentatie zal het programma ook per mail worden verzonden en online gezet op oss.groenlinks.nl

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon