Osse politieke partijen naar openbare wijkraadsvergadering Schadewijk

February 16, 2018

'Schadewijk kiest de 19e' is het thema van de openbare wijkraadsvergadering van de Wijkraad Schadewijk. Stemmen doen we natuurlijk in maart, maar op 19 februari kun je al wel kiezen wat je gaat stemmen!

 

Wat is de politiek van plan met Schadewijk? Wat de Osse politiek wil met mestfabrieken of de V&D dat weten we nu wel zo’n beetje. Moar wèh dun ze nou vur ons? Wat gaan ze doen aan de armoede in de wijk? Die Singel 40-45, wat doen we daarmee? Antwoord op deze vragen vind je op Maandag 19 februari. Dan verlaten de dames en heren het pluche van de raadzaal om zich op z’n Schadewijks het hemd van het lijf te laten vragen.

 

Wijkplatform Schadewijk (ook wel bekend als wijkraad) heeft de politieke partijen van Oss uitgenodigd om in Wijkcentrum Schadewijk te vertellen wat zij van plan zijn voor de Schadewijk. Ook reageren ze op een paar voor Schadewijkers belangrijke thema’s. En natuurlijk komen ze niet weg zonder ook eens even goed naar ons geluisterd te hebben!

 

Wij hopen u welkom te mogen heten op maandag 19 februari 19:30 uur in wijkcentrum Schadewijk.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon