Wegens succes extra voorstelling poppentheater 'De Boevenvanger'

February 16, 2018

Op zondag 4 maart is er een extra voorstelling van De Boevenvanger in de Maragzaal van Theater De Lievekamp. Deze voorstelling start om 12.00 uur.

 

Jan Roosenboom

Poppenspel is een prachtig middel om kinderen kennis te laten maken met theater. Dat weet theatermaker Jan Roosenboom als geen ander. Met zijn Poppentheater Ronzebons is hij sinds theaterseizoen 2016/2017 een vaste bespeler van Marag. Hij speelt zowel fantasievolle sprookjesverhalen als verhalen van Jan Klaassen en Katrijn. Vaak is de herkenbaarheid bij zowel kinderen als ouders erg groot.  Jan Roosenboom in september 50 jaar poppenspeler en er komen in het nieuwe seizoen komen er een paar bijzondere jubileumvoorstellingen.
 

 

De Boevenvanger
Deze ochtend maken we kennis met een echte boef. Een actieve boef zelfs. Om deze boef te vangen, schakelt Jan Klaassen de hulp van de politie in. Maar is dat eigenlijk wel voldoende? Al snel zal blijken of Jan Klaassen de hulp van de kinderen nodig heeft om de boef te vangen. Bij nagenoeg alle voorstellingen worden er van tevoren bekende kleuterliedjes gezongen en zullen de kinderen worden verwelkomd door het Osje van Poppentheater Ronzebons.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon