VVD opent campagne 'winkel'

February 21, 2018

Vrijdag 23 februari opent de VVD Oss om 14:00 uur haar verkiezingswinkel in het centrum van Oss. De winkel zal gebruikt worden als ontvangstruimte en uitvalsbasis voor campagneactiviteiten. Vanaf vrijdag tot en met de verkiezingsdag is de winkel alle donderdagen, vrijdagen en zaterdagen geopend van 14:00 uur tot sluitingstijd van de winkels.


In de afgelopen periode heeft de VVD een aantal malen het voorstel gedaan om in het centrum een dependance van de Osse Kringloopwinkel te vestigen. Tot op heden is dit idee nog niet uitgevoerd, daarom heeft de VVD in samenwerking met vintage-winkel Misceaup, haar verkiezingspand ingericht als kringloopwinkel. Al het tweedehands meubilair in de winkel is daadwerkelijk te koop.


Tijdens openingstijden wordt de winkel bemenst door VVD verkiezingskandidaten. Iedereen is welkom voor een kop koffie en een goed gesprek of om te snuffelen tussen de vele mooie artikelen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon