Presentatie van het Brabants Boekenweek boek 2018

February 27, 2018

De redactie van het Brabants Boekenweekboek, bestaande uit Cor Swanenberg en Jan Luysterburg, nodigt u van harte uit voor de presentatie van het dertiende Brabants Boekenweek boek. Het thema van de landelijke boekenweek boek is natuur. Deze keer werkten maar liefst 55 auteurs mee aan de uitgave van Natuur in alle tinten.

 

Dit jaar wordt de Willem-Ivenprijs door wethouder Frank den Brok uitgereikt aan het beste verhaal of gedicht van het Brabantse Boekenweek boek. De gemeente Oss heeft weer gezorgd voor deze extra dimensie en dat is zeker een passende hommage aan de in de gemeente Oss wonende Willem Iven die tot het allerlaatst enthousiast aan de Brabantse boekenweekboeken bijgedragen heeft.

 

Uitgever Johan van de Berg uit Almere heeft ook van de twaalfde uitgave een gebonden boek gemaakt dat toepasselijke verluchting kreeg van onze vaste illustrator Iris Bongers.

 

We nodigen u van harte uit op zondagmiddag 4 maart a.s. in Sociaal Cultureel Centrum De Hoeve, Pastoor van Hapertstraat 1, 5397 BJ Lith ((Telefoon: 0412–481233) voor een gevarieerde presentatie van het boek 2018 met bijdragen van prof. drs. Jos Swanenberg over de Brabantse taal en een optreden van Brabantse troubadour Rensz Gorisse uit Oosterhout.

 

Natuurlijk zullen ook een aantal auteurs benevens de winnaar hun verhaal ten gehore brengen.

 

Aanvang 14.00 u. Toegang gratis.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon