Protestactie mestfabriek

March 11, 2018

Oss haalde opgelucht adem toen de rechter de plannen voor de grootste mestfabriek van Europa op industrieterrein Elzenburg afkeurde. Maar ondertussen worden er weer nieuwe plannen gesmeed voor een mestfabriek in Oss. Inwoners en ondernemers zullen ernstige overlast ondervinden van een dergelijke fabriek. Een mestfabriek geeft verspreiding van virussen, bacteriën en infectieziekten.
Het geeft risico op allerlei gezondheidsklachten en zorgt voor meer fijnstof.


Daarom heeft de gemeenteraad zich uitgesproken tegen mestbewerking op industrieterrein Elzenburg. Maar helaas sluiten coalitiepartijen VDG-CDA- VVD de komst van de mestfabriek nog steeds niet volledig uit. Alleen Beter Oss, GroenLinks, PvdA en SP zijn in alle gevallen tegen de mestfabriek. Het Osse Front Tegen De Stront roept inwoners op om op 21 maart tegen de mestfabriek te stemmen en zal op woensdag 14 maart om 15.00 uur samen met de partijen die er
alles aan willen doen om de mestfabriek tegen te houden een protestactie houden in Speelparadijs Pannenkoekhuis “De Oude Maas”. Iedereen die zich zorgen maakt over deze mega mestfabriek is van harte welkom.


Tijd: 14 maart, 15.00 uur
Locatie: Speelparadijs Pannenkoekhuis “De Oude Maas”, Ossestraat 11, Macharen

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon