Sportevenement voor en door jongeren

March 11, 2018

In de meivakantie organiseert het Sport Expertise Centrum (SEC) in samenwerking met ONS Welzijn en jongeren uit de wijken Ruwaard en Schadewijk twee sportevenementen. Wat de evenementen zo bijzonder maakt is dat deze zijn georganiseerd in samenwerking met de jongeren uit de desbetreffende wijken.

 

Daar waar het SEC in de wijken steeds meer wil inspelen op de vraag van bewoners is er in de wijken Schadewijk en Ruwaard gevraagd aan de jongeren wat ze missen in de wijk. Veel van hen geven aan dat ze wat meer georganiseerde beweegactiviteiten zouden zien en dan met name in de (school)vakanties.

 

Het SEC en Ons Welzijn hebben de handen ineen geslagen en gaan in de meivakantie twee sportevenementen organiseren. Al een aantal weken zijn de jongeren druk in de weer met het maken van plannen, uitwerken van draaiboeken en het maken afspraken om de evenementen tot een groot succes te maken!

 

Het evenement in de Ruwaard zal plaats vinden op dinsdag 24 april bij het Honk en die van Schadewijk op woensdag 2 mei op en rondom het Cruyff Court FC Oss.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon