23 maart extra debat na verkiezingsuitslag

March 20, 2018

Op 23 maart organiseert de gemeente Oss samen met de politieke partijen een speciaal debat: een duidingsdebat. Tijdens dit debat geven lijstrekkers aan wat zij van de uitslag vinden; ook wel ‘duiden’ genoemd. Dit debat vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis en begint om 19.30 uur. Uw redactie is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

 

Duidingsdebat

Als de uitslag bekend is, begint het vormen van een nieuwe coalitie in de gemeenteraad. De grootste partij benoemt een informateur. Hoe gaat het informatie- en formatieproces in zijn werk? Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe kijken de lijsttrekkers naar de uitslag en welke coalities zijn mogelijk? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens dit speciale debat op 23 maart.

 

Programma

1. Opening door burgemeester om 19.30 uur

2. Lijsttrekkers reageren op uitslag

3. Uitleg informatie- en formatieproces

4. Afsluiting

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon