Muzelinck lanceert 'Marktplaats' voor het onderwijs

March 29, 2018

Op woensdag 4 april lanceert Muzelinck een 'Marktplaats'  website speciaal voor het onderwijs. Wethouders Kees van Geffen (Oss) en Glastra van Loon (Bernheze) verrichten de ‘lancering’ omhuld door een interessant programma met onder andere een lezing door Tessa van Zadelhoff. Alle scholen, culturele aanbieders en andere geïnteresseerden zijn uitgenodigd om de lancering bij te wonen. Het programma start om 14.00 uur.

 

Marktplaats cultuureducatie

De nieuwe 'marktplaats'  website voor het onderwijs brengt de scholen en het culturele aanbod bijeen. Scholen zien middels deze website alle mogelijkheden op het gebied van cultuureducatie op een rij en kunnen dit aanbod zélf plannen en boeken. Muzelinck waarborgt de kwaliteit van het aanbod dat op de website staat.

De website is na 4 april te bezoeken via http://www.muzelinck.nl/onderwijs/

 

Expertisecentrum

Muzelinck fungeert richting het onderwijs als expertisecentrum op het gebied van cultuureducatie. Binnen deze rol begeleidt en adviseert Muzelinck de scholen en organiseren zij teamtrainingen en workshops naar behoefte. Ook coacht Muzelinck de scholen bij het programma De Cultuurloper.

Daarnaast is Muzelinck heel duidelijk een verbinder tussen de scholen en de culturele aanbieders met kwaliteit. Muzelinck heeft een breed cultureel netwerk en kent de behoeften van de scholen. Deze nieuwe website is een belangrijke ‘tool’ die deze verbinding vergemakkelijkt voor alle partijen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon