Rekenkamer Oss publiceert onderzoek naar economisch beleid

April 5, 2018

De gemeente Oss is een actieve deelnemer in de economische samenwerkingsverbanden De Kracht van Oss, AgriFood Capital en Logistiek Platform Oss. En binnen deze verbanden zijn de afgelopen jaren veel activiteiten georganiseerd. Wat deze activiteiten opleveren in termen van extra banen of een beter vestigingsklimaat, is niet goed vast te stellen. Dat is een conclusie uit het vandaag verschenen rapport van de rekenkamer van de gemeente Oss over het economisch beleid in de periode 2014-2017.


Onderzoekscommissie
De rekenkamer is een onafhankelijke commissie, die de gemeenteraad ondersteunt door onderzoek te doen naar de doeltreffendheid, doelmatigheid en rechtmatigheid van het gemeentelijk beleid. Het gaat dan om vragen als: Worden de doelen die de gemeente heeft gesteld wel gehaald? en Wordt er op een efficiënte manier gewerkt en volgens de geldende juridische kaders? De rekenkamer onderzocht het economisch beleid in de tweede helft van 2017. En heeft hiervoor ondernemers uit Oss, ambtenaren en bestuurders van de gemeente Oss en wetenschappers geïnterviewd. Op basis van het onderzoek heeft de rekenkamer heeft aanbevelingen gedaan aan de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders.


Het onderzoeksrapport van de rekenkamercommissie en de reactie op het rapport van het college van burgemeester en wethouders vindt u op

https://www.oss.nl/bestuur_en_organisatie/gemeenteraad/rekenkamercommissie/rapporten-en-
documenten.htm

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon