Koningsdag activiteiten

April 26, 2018

 

Vrijdag is het weer Koningsdag en dat betekent weer volop activiteit overal. Wij geven je een overzicht van verschillende activiteiten in onze gemeente:

 

Oss
In Oss trapt vanavond het nieuwe Oranjefestival Absolute Orange om 19.00 uur af met DJ Abba. Dit festival duurt drie dagen, is gratis toegankelijk én voor alle leeftijden. Voor meer informatie hierover ga je naar hun Facebook pagina. Natuurlijk ontbreekt de markt in het Osse centrum en naast de Groene Engel niet. 

 

 

 

Berghem
Op donderdagavond en vrijdag kun je in Berghem terecht op het Meester Gielenplein voor het feest 'Berghem spant de kroon' met coverband Vegas en DJ Kelvin. Let op! Hier zijn wel kaartjes voor nodig. Koningsdag begint om 10.00 uur met een versierde fietsoptocht, er is een braderie, er zijn diverse spellen te doen, springkussens voor de kinderen en een heerlijke BBQ. Om 18.30 is er de Oranje Kidsparty in de feesttent en om 20.00 begint het volwassen programma weer. 
Berghem

 

 

 

Ravenstein
Bij stadsherberg de Keurvorst kun je om 11.30 en 11.45 terecht voor een vossenjacht door de stad. Van 12.45 - 13.30 is er een Koninklijke lunch voor kinderen bij de Valkenburcht. En zoals elk jaar is er weer het Koningsschot voor de titel dagkoning en burgerkoning. En voor de jeugd is er laserschieten voor de titel burgerprins(es). Vanaf 13.00 bij DJ Dingemans het spits af in de marktstraat. Hier klinkt muziek, er is een kleedjesmarkt en er zijn diverse activiteiten. 
Ravenstein

 

 

 

Herpen
In Herpen kun je terecht op het Thekesplein voor een gezellige middag met o.a. leuke spellen, springkussen, huifkartocht, schminken, gezellig terras, muziek en meer!Herpen

 

 

 

Megen
In Megen begint Koningsdag al om 07.00 met dauwtrappen en om 09.00 uur wordt de vlag gehesen door onze Burgemeester. Om 09.15 start de versiede optocht die ieder jaar weer terugkomt. In de tuin van Acropolis vind er tussen 10.00 en 12.00 een vrijmarkt plaats. Op het plein voor Acropolis kun je terecht voor diverse activiteiten zoals sumoworstelen, zweefspel en er is het VVN verkeersplein.
Megen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon