ASVO; belangenvereniging voor senioren in gemeente Oss

May 7, 2018

De gemeente Oss telt momenteel 30.000 inwoners van 55 jaar en ouder. Dat is 1/3 van het totaal aantal inwoners. Toch komt het woord ‘ouderen’ niet of nauwelijks

voor in de beleidsstukken van deze gemeente. Daarom is de ASVO opgericht: om meer aandacht te vragen voor de belangen van ouderen.   

 

Vanaf begin 2017 is de vereniging voortvarend aan de slag gegaan om activiteiten te ondernemen om actieve deelname van ouderen aan het maatschappelijk leven te bevorderen. Zo is er een maandelijkse koffie-ochtend, zijn er iedere maand excursies en kleine uitstapjes en biedt de ASVO lezingen aan over voor senioren belangrijke onderwerpen als valpreventie, erfrecht, samen met de arts beslissen enz. enz. Iedere maand verschijnt ook het blad ‘Bij de Tijd’.  

De ASVO organiseert ook cultuur-historische lezingen en op donderdagmiddagen vinden er bijeenkomsten plaats onder de titel ‘luisteren naar muziek’.

 

De ASVO heeft een voortvarende start gemaakt en zoekt nu naar uitbreiding van het ledenbestand om  een groter stempel  te kunnen drukken op de belangenbehartiging van senioren binnen de gemeente Oss.

 

Meer informatie vind je op de website: http://www.asvossmaasland.nl/

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Road2Travel Producties

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon