Muzelinck zoekt muzikanten voor Zuiderwaterlinie Projectorkest

May 22, 2018

Muzelinck organiseert De Sprong & Zuiderwaterlinie Festival op 23 en 24 juni.

De Sprong vindt op 23 juni plaats in Grave en het Zuiderwaterlinie Festival biedt op 24 juni theaterroutes in Megen en Ravenstein. In Grave wordt speciaal voor De Sprong het Zuiderwaterlinie projectorkest geformeerd. Hiervoor zoekt Muzelinck blazers en slagwerkers die deel willen nemen aan het concert op 23 juni (tijdens De Sprong) onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek.


Het concert vindt plaats bij Gemaal van Sasse (Mars en Wijthdijk) te Grave op 23 juni in de middag. Inschrijven kan vanaf B-Niveau.
Het wordt een unieke ervaring, zorg dat je erbij bent!
Klik hier voor het inschrijfformulier of kijk op www.muzelinck.nl
Let op! Inschrijven t/m 31 mei.

 

De Sprong

Op zaterdag 23 juni 2018 springen tientallen parachutisten uit vliegtuigen die in formatie laag over de Zuiderwaterlinie vliegen. Zij landen op vijf verschillende locaties verspreid over Noord-Brabant, alwaar zij feestelijk worden onthaald door de plaatselijke bestuurders, bewoners en publiek. De indrukwekkende 'parachutesprong van verbinding' heeft als doel de Zuiderwaterlinie in zijn geheel als waardevol gebied op de kaart te zetten, en de verbindende kracht van cultuur en erfgoed onder de aandacht te brengen. In Grave (Gemaal van Sasse) vindt De Sprong om 16.00 uur plaats. Terwijl u kijkt naar de parachutisten die naar beneden komen luistert u naar het Zuiderwaterlinie projectorkest.

Arjan Gaasbeek (1983) – Dirigent
Arjan volgde zijn opleiding tot klarinettist bij Frans de Jong (Tilburg) en Céleste Zewald (Utrecht). Bij Tijmen Botma in Groningen ronde hij met uitstekende resultaten zijn opleiding tot HaFaBra dirigent af. Momenteel de vaste dirigent bij Harmonie K&V Maurik, Harmonie Pieter Aafjes te Culemborg, Harmonie Sub Umbra uit Veldhoven en Harmonieorkest Vleuten.

 

Repetities voor het Zuiderwaterlinie Projectorkest
Repetitietijden 10:00 - 13:00 uur
2 juni, Locatie: Vidi Reo, Van Kesselplaats 2, Ravenstein
9 juni, Locatie: Muzelinck, centrum voor de kunsten, Oss
16 juni, Locatie: Schouwburg Cuijk

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon