Theater De Lievekamp tevreden over start voorverkoop

May 22, 2018

De voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen bij theater De Lievekamp is van start gegaan. Theater De Lievekamp heeft haar programmabrochure huis-aan-huis te verspreid in de gemeente Oss en in Heesch. Sinds het verschijnen van het nieuwe programma voor theaterseizoen 2018-2019 zijn er al duizenden bestellingen binnen gekomen, zowel online als via
het bestelformulier.


Iedereen kan via de website van theater De Lievekamp uit het totale aanbod van ruim 200 producties een keuze maken. Tot maandag 28 mei kan men kaarten bestellen via de site of het bestelformulier. Vervolgens zullen de kaarten door middel van loting en het BAS-systeem (Best Available Seat) worden toegewezen. Hierbij worden de aanvragen met minimaal 5 voorstellingen als eerste behandeld en de losse kaartaanvragen worden in de tweede lotingsronde verwerkt.
Bestellingen die ná 28 mei binnen komen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.


Breed aanbod
Met meer dan 200 producties in de Grote Zaal, Rabo Zaal en (poppen)theater Marag biedt theater De Lievekamp een gevarieerd aanbod. Cabaretiers zoals Arjen Lubach, Patrick Laureij en Claudia de Breij zijn naar verwachting erg populair. Er zijn daarnaast al veel kaarten besteld voor de concerten van Racoon, Miss Montreal en Lakshmi. Verder gaat het hard met de kaarten voor de
toneelproducties ‘King Lear’ en ‘Driving Miss Daisy’. Internationale producties als ‘Momix’ en ‘Hans Klok – House of Horror’ blijven erg geliefd bij het Osse publiek. Er is veel vraag naar musicalproducties ‘Evita’, ‘Op hoop van zegen’ en ‘The Bridges of Madison County’ met onder anderen Lone van Roosendaal en René van Kooten. Ook is er volop belangstelling voor producties van ‘eigen bodem’ zoals de voorstellingen van Toneelvereniging Internos, het nieuwjaarsconcert
door Stadsharmonie KVA en de musical ‘3 Musketiers’ door het Brabants Muziek-Theater.


Nieuw in 2018/2019: live verbinding Royal Opera House London
Met ingang van het nieuwe seizoen introduceert theater De Lievekamp een nieuw concept: een live verbinding met het Royal Opera House in London. Maar liefst vijf opera's en zes balletten, live in HD te zien en met surround geluid te horen in de Rabo Zaal. Daarnaast blijft het bestaande opera aanbod van De Lievekamp gewoon bestaan.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon