Herman Rolfes nieuwe Raadgever Sociaal Domein

May 25, 2018

Sinds mei 2018 is Herman Rolfes de opvolger van Frank Pubben als Raadgever Sociaal Domein.

 

Wat is het ‘Sociaal Domein’?
De gemeente Oss is sinds enkele jaren grotendeels verantwoordelijk voor de uitvoering van taken op de terreinen van Werk en Inkomen, Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en Jeugd en Jongeren. Deze drie terreinen noemen we ook wel het Sociaal Domein genoemd.

 

Waarom deze raadgever?
Inwoners die een beroep doen op ondersteuning vanuit het Sociaal Domein, komen vaak in een wereld terecht die ze niet (goed) kennen. Dan kan het fijn zijn om met vragen terecht te kunnen bij een iemand  die de weg wél  kent; iemand die onafhankelijk is van de gemeente Oss. De Raadgever is zo iemand. Inwoners kunnen contact opnemen met de Raadgever als ze advies en ondersteuning nodig hebben op het terrein van het Sociale Domein. Ook kan de Raadgever inwoners en medewerkers van de gemeente met elkaar in contact brengen om samen naar de beste oplossing te zoeken.

 

De Raadgever Sociaal Domein is te bereiken via h.rolfes@oss.nl of 06-32451647

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon