Oss doet mee aan MKB-onderzoek over dienstverlening

May 25, 2018

Oss heeft duizenden MKB-ondernemers. Wat vinden die Osse bedrijven van de gemeentelijke dienstverlening? Wat doen we goed? Waar kan de service nog beter? Om daar achter te komen, doet de gemeente Oss mee aan een onderzoek van MKB-Nederland. Op www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/oss kunnen ondernemers tot 1 juli een online vragenlijst invullen over tevredenheid, imago, beleid en communicatie. De gemeente die het beste scoort, wint de titel MKB-Vriendelijkste gemeente van Nederland. Deze prijs reikt MKB-Nederland elke twee jaar uit.

 

Waarom doet Oss mee aan het onderzoek?

Met de uitkomsten van het onderzoek kan Oss de dienstverlening aan ondernemers verbeteren. Winnen we de titel MKB-Vriendelijkste 2018 dan is dat een stimulans voor de Osse economie én het vergroot onze aantrekkingskracht als gemeente waar het goed ondernemen is. De prijs dient als aanmoediging voor gemeenten om zich actief in te zetten voor beter MKB-beleid.

 

www.oss.nl/bedrijven

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Road2Travel Producties

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon