Aanmelden verenigingen Try-out Sports 2018 – 2019

June 1, 2018

Alle verenigingen in de gemeente Oss kunnen zich vanaf vandaag aanmelden om in het seizoen 2018- 2019 (weer) deel te nemen aan Try-out Sports. Het Sport Expertise Centrum (SEC) geeft de verenigingen hiermee de kans om zichzelf te presenteren aan een groot publiek en om nieuwe leden te werven. Ledenwerving is voor verenigingen een belangrijk aandachtspunt, want veel verenigingen hebben de afgelopen jaren te maken gehad met een terugloop van het ledenaantal of zij verwachten dit de komende jaren.

 

Wat is Try-out Sports?
Try-out Sports wordt al jaren georganiseerd door het SEC in samenwerking met de verenigingen en andere sportaanbieders. Vroeger werd dit project ‘schoolsport’ genoemd. De verenigingen verzorgen kennismakingscursussen en het SEC zorgt voor de promotie, communicatie en administratie van alle inschrijvingen. Het doel is om zoveel mogelijk Osse basisscholieren kennis te laten maken met verschillende sporten om zo te ontdekken wat ze leuk vinden. Jaarlijks doen ruim 700 basisscholieren mee aan één of meerdere kennismakingscursussen.

 

Waarom moet uw vereniging meedoen aan Try-out Sports
Ledenwerving is voor de meeste verenigingen binnen de gemeente Oss één van de belangrijkste aandachtspunten op dit moment. Veel verenigingen hebben de afgelopen jaren namelijk te maken gehad met een terugloop van het ledenaantal of zij verwachten dit de komende jaren. Het voortbestaan van de verenigingen staat hierdoor onder druk. Door deel te nemen aan Try-out Sports bereikt u veel potentiële nieuwe leden voor uw vereniging.

 

Hoe kan uw vereniging zich aanmelden?
Uw vereniging kan zich aanmelden via de website www.sport-expertise-centrum.nl of door een email te sturen naar kevin@sport-expertise-centrum. U krijgt dan een uitnodiging toegestuurd. Meld uw vereniging aan vóór zondag 1 juli zodat wij uw vereniging kunnen opnemen in het drukwerk dat wij voor de promotie gaan bestellen en verspreiden.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon