Groot feest op NME-centrum en kinderboerderij De Elzenhoek

June 1, 2018

Zondag 10 juni is het zover: kinderboerderijdag 2018 op NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek. Deze dag is er voor jong en oud van 11.00-16.00 uur van alles te beleven,  zoals een rodeostier, demonstratie wolspinnen,  ponyritjes, spelen in het hooibad, ponycycle en een Oudhollands spellenparcours.

Kinderen kunnen deze dag een eigen knuffelsteen, mini-moestuin of verfkunstwerk maken, broodjes bakken boven een vuurtje, zich laten schminken, schedels en vachten voelen bij de Beestenboelkar en een pizza bakken in de houtoven. 

 

Uitgebreid programma

Dit jaar wordt er flink uitgepakt op kinderboerderijdag. Zo kun je rijden op een rodeostier, je eigen pizza beleggen en bakken in de houtoven van de moestuin, een ritje maken op een echte pony en  

broodjes roosteren boven een vuurtje.

 

Proef de (h)eerlijkste producten uit de regio

Dit jaar kunnen de bezoekers op kinderboerderijdag ook genieten van heerlijke streekproducten, zoals kaas, honing, fruit en cranberries. Bij de gezellige kramen van Boer Spierings, Imkerij Ecopoll, Landerij van Tosse en de Molen van Ravenstein is van alles te proeven uit de streek. Natuurlijk kun je ook wat mee naar huis nemen. Bij de kramen van IVN Oss en Stadse boeren ontdek je alles over de natuur en moestuinieren.

 

Gratis entree

Entree is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Alle opbrengsten komen ten goede aan de kinderboerderij. Het volledige programma van Kinderboerderijdag 2018 is te vinden op www.nme-elzenhoek.nl en op facebook.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon