Succesvolle voorverkoop De Lievekamp

June 1, 2018

Sinds de bekendmaking van het nieuwe programma heeft De Lievekamp in de afgelopen drie weken ruim 50.000 aanvragen voor toegangskaarten ontvangen.
De voorverkoop laat daarmee een groei zien van ruim 6% ten opzichte van het seizoen 2017/2018. Voor De Lievekamp is dit een vliegende start van het jubileumseizoen.

 

Programmeur Ron Megens meldt dat er de afgelopen weken in alle genres volop is besteld. "Traditiegetrouw zijn de meeste kaarten voor de cabaretvoorstellingen aangevraagd. Het Osse publiek heeft massaal kaarten besteld voor Bert Visscher, Claudia de Breij en de oudejaarsconference van Marc-Marie Huijbregts. Er is ook veel belangstelling voor de concerten van Miss Montreal, Racoon en de Nederlandse première van 'Woodstock The Story'. We zijn ook verheugd dat het nieuwe concept van Cinema Live goed in de smaak valt; dat geldt voor zowel Cinema Ballet als Cinema Opera".

 

Extra voorstellingen
De grote publieke belangstelling heeft er voor gezorgd dat een aantal voorstellingen al in de voorverkoop uitverkocht is geraakt. Om zoveel mogelijk aan de vraag naar kaarten te voldoen, heeft De Lievekamp een aantal voorstellingen bijgeboekt. Zo zullen Arjen Lubach en Tribute to The Cats Band komend seizoen meerdere keren in Oss te zien zijn. Een aantal artiesten is door De Lievekamp 'doorgeplaatst' naar de Grote Zaal.

Oss als cultuurstad
Met deze groei van ruim 6% op de voorverkoop zet De Lievekamp de stijgende lijn van de laatste jaren voort. Met de grote diversiteit van het professionele programma draagt De Lievekamp in belangrijke mate aan het totale cultuuraanbod van de gemeente Oss. Dit totale aanbod van Oss kent een hoge score (20e plaats) in de cultuurindex die de Atlas voor Gemeenten onlangs heeft opgesteld. Oss is daarin de tweede Brabantse stad op deze landelijke lijst.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon